foradia subscriutegrat

Rondalles d’Enric Valor adaptades per Jordi Raül Verdú

• Es tracta de l'adaptació de les Rondalles Valencianes d'Enric Valor per a facilitar la lectura als alumnes d'educació primaria • L'acte tindrà lloc a Penàguila, d'on són gran part de les rondallas, al Molí de l’oli (L’Almàssera) el dissabte 26 a les 18h.

Cartell RondallesUn dels escriptors de literatura infantil alcoians més coneguts, Jordi Raül Verdú Pons presenta en Penàguila el proper dissabte 26 de setembre una nova adaptació de les rondalles d’Enric Valor.

Valor va arreplegar gran part de les seues Rondalles a aquesta localitat i per esta raó l’escriptor alcoià ha triat aquest espai per a presentar la col·lecció ‘Primeres Rondalles d’Enric Valor’, un projecte d’adaptació de les Rondalles Valencianes per a facilitar la lectura als xiquets i xiquetes del nivell d’ensenyament primari.

Alguns dels títols que ja han sigut publicats son: ‘L’arbarder de Cocentaina’, ‘I queixalets també’, ‘El dimoni fumador’, ‘El príncep desmemoriat’ i ‘Història d’un mig pollastre’.

Les rondalles a banda d’estar adaptades per Jordi Raül Verdú vénen il·lustrades per Esperança Martínez.

L’acte tindrà lloc al Molí de l’oli (L’Almàssera) de Penàguila el dissabte 26 a les 18 h. amb la presència de l’autor, del professor Vicent Brotons i del regidor de cultura Enrique Brotons.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *