foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit al Festiniu

• Vora 1.800 persones van asistir a un dels festivals més importants de les comarques centrals • ‘La Pegatina’, el grup català més internacional de l’actualitat, va extendre la seua actuación durant més de dues hores • Va haver espai per a la reivindicació amb el grup 'Los Chikos del Maíz'

festiniu

‘La Pegatina’ durant el seu concert al Festiniu./

L’Alqueria d’Asnar va acollir una vegada més un dels festivals més importants de les comarques centrals, el Festiniu. Unes 1.800 persones van poder disfrutar d’una àmplia varietat d’estils musicals gràcies a l’organització d’aquest esdeveniment per part de l’Associació Juvenil El Niu.

L’ambient va estar amenitzat pels grups: ‘La Sra. Tomassa’, ‘Los Chikos del Maiz’, ‘La Pegatina’,’Sva-Ters’ i ‘King Kong Boys’. ‘La Pegatina’, el grup català més internacional de l’actualitat, va extendre la seua actuació durant més de dues hores. Durant la seua actuació van baixar de l’escenari per a fer una batucada amb els seus fans.

Tots els grups van ser capaços de transmetre les ganes de ballar, cantar i riure a un públic jove que va estar molt actiu fins altes hores de la nit. Encara que també va haver espai per a la reivindicació amb el grup ‘Los Chikos del Maiz’.

El punt final el van posar ‘King Kong Boys’ i els ‘Sva-Ters’, el grup de música en Valencià d’Alcàsser que barreja rock clàssic, ska, jazz, rumba i reggae, entre altres, sempre amb eixe tó d’humor que els caracteritza des del nom propi del grup.

L’organització de l’activitat va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *