foradia subscriutegrat

Ja te guanyadors el concurs la dona en la festa de Fonèvol

• Les obres presentades s’exposaran en el Club UNESCO del 2 al 30 d’octubre de 2015 • Aquest concurs té com a objectiu aportar una mirada crítica a unes festes • El tema era “Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa”

jurat fonevol dona festa alcoi

Es va reunir al Club Amics de L’UNESCO aquest divendres 25 de setembre de 2015,  el jurat del 10é Concurs de Fotografia Fonèvol, amb el tema “Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa”.

Aquest concurs té com a objectiu aportar una mirada crítica a unes festes que mostren a tot el món com és el nostre poble, a poc a poc hem d’anar ensenyant un poble sense sexisme que permeta que la dona tinga totes les possibilitats a l’hora de participar en la festa, inclosa la de la plena igualtat.

Així es van concedir els següents premis :

Fotografia en Color: 

  • 1r Premi: “(Re)generacio(ns)” de Héctor Giménez Espinosa de los Monteros.
  • 2n Premi: “2015, l’entraeta de Fonèvol” de Tomàs Tàpia Martínez

Fotografia en Blanc i Negre:

  • 1r Premi: “Sempre cap amunt” de Armando Jordá Vila
  • 2n Premi: “Per fi! Ja tocava!” de María Arques i Vañó

El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 2 d’octubre, a les 20,15 h, coincidint amb l’acte d’inauguració de l’exposició. Les obres s’exposaran  al Club Amics de L’UNESCO del 2 al 30 d’octubre de 2015.

Fonèvol està molt agraït per tots els participants i la seua col·laboració, amb les seues imatges, i la nostra reivindicació. Enguany sembla un poc més propera la participació de la dona en la festa d’Alcoi.

El jurat del concurs  format per Juan Carlos Climent Cantó, en representació de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana, Amelia García Calatayud, en representació del Col·lectiu Dones, i Inmaculada Carbonell Soler, en representació de Fonèvol.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *