foradia subscriutegrat

S’inicia el cicle d’exposicions d’art

• Neus Bou, Enric Piera i Enric Solbes són els protagonistes del nou cicle d’exposicions inaugurat ahir • En la inauguració els artistes van estar acompanyats per Antoni Miró • 'Construcció de la identitat' de Bou i 'Terra matriu' de Piera poden ser visitades des de hui

Acte d’ inauguració de Neus Bou al Centre Ovidi Monllor./lesmuntanyes.com

L’artista Neus Bou va presentar ahir l’exposició d’art ‘Construcció de la identitat’, que pot visitar en el Centre Ovidi Monllor fins finals de novembre. Bou vol amb aquestes obres fer reflexionar al públic sobre un concepte que la humanitat ha estat preguntant-se des dels orígens: Qui som? “Presente a manera de laberint el fet de com al llarg de la nostra vida hem d’anar triant camins i com encara que ens equivoquem, cap d’ells serà erroni”. També parla del pas del temps a través de la presentació de les arrugues convertides en art.

Cartell esposicio Enric Solbes alcoiEnric Piera inaugura hui també ‘Terra matriu’ en el Centre Cultural Mario Silvestre. En les seues obres transmet a través d’imatges del treball en la terra la necessitat de confiança, perseverança i persistència enfront de les adversitats. L’exposició d’Enric Piera pot visitar-se fins al 27 de Novembre.

I l’últim dels artistes presents en el cicle d’exposicions d’art de la tardor és l’alcoià Enric Solbes amb ‘La mirada Nómada’ que s’inaugura a partir del divendres 1 d’octubre en la Llotja de Sant Jordi.

L’assessor d’art de les exposicions Antoni Miró va acompanyar a la inauguració del cicle.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *