foradia subscriutegrat

28 Aniversari El Gratis: 9 d’octubre, actualitat i pòster de l’Alcoyano

• Per a celebrar-ho El Gratis, amb aquest exemplar volem fer el de sempre, informar sobre l’actualitat • En quioskos i llibreries per sols 1€ ... Ah!, i de pas regalar-vos un pòster de l'Alcoyano a tot color

el gratisEl Gratis està d’aniversari. Ja són 28 anys oferint el nostre servei cultural a Alcoi. Per a celebrar-ho, amb aquest exemplar volem fer el de sempre: informar sobre l’actualitat, proposar les millors opcions en comerços i serveis d’Alcoi i voltants, oferir un servei d’anuncis de segona mà i donar veu als alcoians. Ah!, i de pas regalar-vos un pòster de l’Alcoyano a tot color (amb un calendari dels partits inclòs).

Aquesta quinzena, a més de diverses columnes d’opinió sobre temes d’actualitat, parlem sobre l’Alzheimer amb el neuròleg alcoià José M. Moltó.

També parlem amb Cristian Santiago i Naiara Davó, regidors per Guanyar, que ens comenten la recent adhesió de l’Ajuntament d’Alcoi a la campanya institucional BDS contra l’apartheid israelià als palestins.

Per altra banda, arriba el 9 d’octubre a El Gratis, dia emblemàtic del País Valencià i volem conversar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre com veuen ells l’actualitat de la Comunitat.

El reportatge d’aquest número comptem amb l’experiència de Juanvi Vicedo, jove músic de 24 anys que ens comenta la seua trajectòria d’especialització en guitarra moderna.

Entre les notícies i els esdeveniments culturals comptem amb el cicle d’exposicions d’art, l’èxit del Moniàtic festival, el premi que ha guanyat l’escriptora alcoiana Agnés Vidal, les normes i recomanacions per recollir esclata-sangs i bolets, el campionat de cotos, l’empat de l’Alcoyano, el cartell de la fira de Bocairent… I molt més!

Fes-te amb el primer exemplar d’octubre de El Gratis. En la teua papereria per 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *