foradia subscriutegrat

Xerrada de suport sobre ‘segons fills’ del Grup De Mare a Mare

• El Grup De Mare a Mare organitza un grup de suport per al dia 16 d’octubre i una xerrada sobre ‘segons fills’ per al dia 23 d’octubre • Es prepara també una trobada de mares lactants per al mes de novembre • Al llarg del curs s'impartiran xerrades sobre primers auxilis o salut buco-dental entre altres

lactancia

El Grup De Mare a Mare, de recolzament a la lactància, ha programat per al dia 16 d’octubre una quedada en forma de grup de suport. Un espai destinat a compartir experiències maternes que tendra lloc de 17h. a 18.30h. en el Centre Social de la Zona Nord.

Una de les preocupacions també recurrents en mares serà tractada en la xerrada el dia 23 d’octubre en el mateix horari i lloc i versarà sobre els ‘segons fills’.

El grup de recolzament a la lactància destaca que han programat una trobada de mares lactants i embarassades, responent així a una de les propostes de les assistents, per al pròxim mes de novembre, així com una sobre l’alimentació complementaria per al any vinent.

Al llarg del curs també s’impartiran xerrades sobre desenvolupament harmònic, primers auxilis i accidents, salut buco-dental durant l’embaràs, salut buco-dental infantil, a més de continuar comptant amb la col·laboració de la psicòloga Sarai Terol.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *