foradia subscriutegrat

600 efectius de seguretat per a la Fira de Tots Sants

• El dispositiu inclou els tres dies de fira i els dies de muntatge previs i posteriors a aquesta • La Junta Local de Seguretat s’ha reunit per a coordinar als diferents efectius • Un any més es compta amb l’ajuda de Creu Roja i els Boys Scouts

junta seguretat 03

Reunió de la Junta Local de Seguretat en l’Ajuntament de Cocentaina./

La preparació de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja fa unes setmanes que està en marxa. La setmana passada es presentava la inversió en la millora de les infraestructures per a acollir al mig milió de visitants que sol assistir a aquest esdeveniment. Ara la Junta Local de Seguretat s’ha reunit per a organitzar els dispositius de seguretat i emergència ciutadana.

Un total de 600 efectius, repartits en torns de 200 persones per dia, vetlaran pel correcte funcionament i desenvolupament de l’esdeveniment que va ja per la seua 669ª edició. A les tasques de seguretat col·laboren els cossos i forces de seguretat de com la Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, Policia Nacional, Policia Local i Protecció Civil, així com els Boys Scouts i Creu Roja.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta davant d’Emergències de la Generalitat Valenciana, Josep Maria Àngel, ha destacat el gran treball que des de l’Ajuntament de Cocentaina es realitza en pro de la prevenció, la cura i l’atenció amb la qual es prepara el dispositiu de seguretat any rere any.

L’alcaldessa, Mireia Estepa, ha expressat satisfacció per la reunió mantiguda per a coordinar els diferents dispositius de seguretat que cobriran els dies de muntatge i desmuntatge de la fira, així com els tres dies en els quals tendra lloc. El subdelegat del Govern, Alberto Martínez, ha explicat que “és important mantenir estes reunions quan va a celebrar-se un esdeveniment tan multitudinari”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *