foradia mediambient

La Rosaleda un proyecte per l’aprovació del poble

L’Ajuntament inicia els tràmits per a la reforma de la Rosaleda. La Regidoria de Contractació constitueix una comissió tècnica per a elaborar les bases del projecte.

EPSON DSC picture

Convertit en un pàrquing el parc de la Rosaleda com va ser abans./ lesmuntanyes.com

Una comissió tècnica multidisciplinària interpretarà els paràmetres establerts pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per a plasmar-los en les bases de licitació de la redacció del projecte de reforma de la Rosaleda. La comissió està constituïda per la Regidoria de Contractació de l’Ajuntament d’Alcoi, i integrada pel departament d’Enginyeria, Medi Ambient, Obres i Serveis, Arquitectura i el Gabinet Jurídic, que s’encarregarà de fixar els criteris bàsics que ha de contindre el projecte de reforma de la plaça, a fi que s’adapte a la legalitat.

L’objectiu és que les bases de la licitació per a la redacció del futur projecte siguen el més concrets possibles quant a disseny i funcionalitat de la plaça i “que estiguem tots segurs que el que es plasme en eixe projecte compleix estrictament amb la legalitat vigent”, ha posat en relleu la regidora de Contractació Lorena Zamorano.


La intenció de l’equip de Govern és poder licitar la redacció del projecte enguany, i deixar per al pròxim l’execució de l’obra en si, per qüestions pressupostàries que obliguen al Consistori a actuar d’aquesta manera, “lamentant haver de postergar més en el temps la solució definitiva a un problema que arrosseguem els alcoians des de l’any 2001”, explica Zamorano.

La voluntat de la Regidoria és complir la sentència, al menor cost possible,  que al seu dia condemnava a l’Ajuntament d’Alcoi a reposar la plaça. Una quantia que ha de contemplar solucions que passen per adequar la rasant i la zona verda als paràmetres fixats en el PGOU, que incrementarà el pressupost actual de forma considerable.

L’Ajuntament d’Alcoi considera que aquest nou projecte ha de comptar amb l’aprovació de la ciutadania pel que la regidora de Contractació ha invitat a la Colla Ecologista La Carrasca a participar de tot el procés, encara que el grup ecologista ha preferit mantindre’s al marge. “És necessari que el projecte definitiu compte amb el beneplàcit de tothom, sobretot de la Colla Ecologista La Carrasca que són part en el procés judicial. Arribar a un consens és necessari si volem posar fi al problema i executar la reforma. Per això, emplacem a La Carrasca a formar part de l’equip i treballar tots junts amb l’objectiu comú de restablir com més prompte millor la legalitat de la zona”, ha manifestat la regidora de Contractació Lorena Zamorano

Font: Ajuntament Alcoi


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *