foradia elgrat

Compromís celebra que Rodes estiga projectada com a Parc Tecnològic Urbà

• Europa concedeix a través de la iniciativa DUSI un diners per ajudar a potenciar ciutats intel·ligents, sostenibles i integradores • A Alcoi l’illa de Rodes ha sigut projectada com a Parc Tecnológic • Compromís també ha proposat millores en alguns accessos al riu

rodes

El passat dilluns el govern va convocar a l’oposició per a recollir opinions sobre el document DUSI (desenvolupament urbà sostenible integrat).

DUSI és una iniciativa europea per la que es pretén recolzar a les ciutats en tres potes diferenciades: ciutat intel·ligent, ciutat sostenible i ciutat integradora. Europa concedeix uns diners a les ciutats per potenciar el desenvolupament urbà.

La portaveu de Compromís, Anna Climent, ha celebrat que l’illa de Rodes a Alcoi haja sigut projectada com a Parc Tecnològic Urbà dins d’esta iniciativa.

Climent ha explicat que des de Compromís s’ha proposat millorar els accessos al riu, en quantitat i en qualitat (accessibilitat, senyalització…): “Hem proposat també unes escales mecàniques per tal de què la revitalització del riu que proposa el govern siga real; i hem afegit, respecte a la rehabilitació del riu, que es faça extensiva a la zona des del C/Calderon fins el Pont de Paco Aura, per tal de dotar d’un nou i bon accés a la zona de Tossals i Molins, tota eixa zona, a banda de millorar accessos donaria vitalitat al Centre per la part baixa.”

Finalment indica la Regidora de Compromís que també s’ha suggerit que s’aposte per l’hidrogen com a combustible no contaminant dins de l’estratègia de descarbonitzar l’economia.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *