foradia subscriutegrat

9 d’Octubre amb balls i música als carrers

• Balls i música a l'Amfiteatre de la Zona Nord per celebrar el 9 d'Octubre • Un grup de dolçainers ha acompanyat als alumnes durant el recorregut per l'Avinguda de la Hispanitat fins a l'Amfiteatre • Dos alumnes han llegit un manifest per recordar la festivitat

9 ocrtubre carrers alcoi aci esclavas

Integrar el barri en l’activitat diària./ lesmuntanyes.com

Aquest any l’activitat amb motiu de la diada dels valencians i valencianes, els alumnes, professors i les families, han gaudit de la celebració del 9 d’Octubre a l’Amfiteatre de la Zona Nord una aposta per integrar el barri en l’activitat diària del centre de la Fundació Educativa ACI – Col·legi “Sagrada Família”.

L’oratge els ha acompanyat, i fins i tot ha eixit el sol. Un grup de dolçainers ha acompanyat als alumnes durant el recorregut per l’Avinguda de la Hispanitat fins a l’Amfiteatre. Després els alumnes s’han col·locat en les grades mentre els alumnes de Gimnàstica Artística han fet una divertida mostra d’acrobàcies.

La cap d’estudis de Secundaria Elvira Anduix, ha donat la benvinguda a tota la comunitat educativa. Alumnes de 3r d’ESO han interpretat una fanfàrria mentre s’ha representat l’Auca. Després dos alumnes han llegit un manifest per recordar la festivitat.

9 octubre carrers alcoi

Per acabar l’acte els xiquets d’Infantil han fet un ball al ritme de la cançó “Jaume I tenia cent soldats”, els de 1r, 2n i 3r han dansat amb el “Ball dels Arquets”, els de 4t, 5é i 6é la “Dansà dels Porrots” i Secundaria  han fet el “Ball de les Cintes”. Després, la colla de xirimiters ha acompanyat als alumnes acompanyats del claustre de professors de nou a la Fundació Educativa ACI – Col·legi “Sagrada Família”

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *