foradia camaraalcoi

Les ajudes del programa Inmpuls reben 59 sol·licituds

• Augmenten les peticions respecte a anys anteriors • D' aquestes 59 sol·licituds, 23 han estat per al programa "Arrend", una subvenció centrada en el lloguer de locals o naus industrials per implantar negocis a Alcoi • Manolo Gomicia "Seguirem treballant per adaptar totes les línies a les necessitats d'emprenedors i empresaris"

Pla iNMpuls 2015

Presentació del programa Inmpuls./

El termini per sol·licitar les ajudes per al programa Inmpuls es tancava la setmana passada reben 59 sol·licituds, una iniciativa municipal que pretén ajudar a emprenedors i empreses per fomentar la dinamització econòmica de la ciutat.

Cada any l’aposta Inmpuls compta amb més interessats, un 60% més que en edicions anteriors, demostrant l’efectivitat del programa en ajudar tant a emprenedors com a petites empreses que ja estan consolidades a la ciutat i actuen en les línies estratègiques del Pla Industrial de la ciutat, Pla i2 +.

D’ aquestes 59 sol·licituds, 23 han estat per al programa “Arrend, una subvenció centrada en el lloguer de locals o naus industrials per implantar negocis a Alcoi. També, la iniciativa “Emprèn” ha comptat amb 17 interessats a rebre ajudes per desenvolupar el seu projecte d’empresa tutelat pels tècnics de dinamització econòmica de l’Ajuntament.

La línia “Micro” ha rebut 11 peticions per crear i localitzar microempreses a la ciutat. I, finalment, 8 persones s’han presentat a la línia “Innova” per a la modernització, innovació i millora de petites empreses implantades o en tràmit d’implantació a Alcoi dins dels sectors estratègics del pla industrial I2 +.

Inmpuls segueix creixent amb sol·licituds demostrant que aquesta iniciativa va començar el 2013, pel socialiste Manolo Gomicia, regidor d’empreses, formació i innovació, destaca la bona acollida de les ajudes municipals: “ha estat útil per dinamitzar econòmicament la nostra ciutat. Seguirem treballant per adaptar totes les línies a les necessitats d’emprenedors i empresaris sempre dins el Pla Industrial i2 +”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *