foradia subscriutegrat

Labora, ofereix fins a 25.000 euros a les empreses que converteixen en indefinits els contractes temporals

Aquestes ajudes estan dins del Pla Avalem Experiència de la Conselleria d'Economia Sostenible, i el seu objectiu és fomentar la conversió a indefinit de contractes temporals

Segons s’ha informat des de la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, s’ha convocat una nova línia d’ajudes amb l’objectiu de fomentar la conversió a indefinit de contractes temporals d’aquelles persones ocupades i que estiguen inscrites com a demandants de millora d’ocupació en Labora.

Aquestes subvencions van des dels 11.340 euros, si la persona contractada és un home, els 12.600 si és una dona o és una persona que pertany a col·lectius vulnerables, i fins als 25.000 euros, si la persona pateix diversitat funcional severa o si és dona víctima de violència de gènere.

Les sol·licituds es poden realitzar des del 24 de febrer fins al 30 d’abril de 2021, a través de la pàgina web de Labora, on estarà disponible la informació sobre la convocatòria i s’habilitarà l’accés a la seu electrònica per a formular la sol·licitud.

Les ajudes es concediran a les empreses que convertisquen els contractes del seu personal de temporals a indefinits i que tinguen alguns d’aquests requisits: persones en situació o risc d’exclusió social, persones majors de 50 anys, persones amb diversitat funcional, o dones.

Aquestes subvencions estan dins del Pla Avalem Experiència. La concessió es tramitarà en règim de concurrència competitiva, per al que es tindrà en compte com a únic criteri el moment en què s’haja completat la presentació de la sol·licitud.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *