foradia subscriutegrat

Alícia en el País de les Meravelles a Cocentaina

• L’obra de teatre, que tindrà lloc el dissabte 17 a les 19h. en El Teular, és una adaptació modernitzada de la historia original • Les entrades es poden adquirir al Bar Llops, Pub Dallas, Xarcuteria Miguel i a la Casa de la Joventut • El Centre Social Real Blanc acull un taller de meditació els dimarts a les 18h.

Alicía en el País de les MeravellesA banda de la preparació de les activitats amb motiu de la Fira de Tots Sants, Cocentaina no para amb les activitats culturals.

Els contestans tenen una apretada agenda i un ventall variat per a poder elegir. Esta setmana Jordi Raül Verdú farà una lectura de la rondalla ‘L’ arbarder de Cocentaina’, el dijous 15 d’octubre a les 18h.

L’ oferta teatral ve de la mà de la representació ‘d’Alícia en el País de les Meravelles’. Una adaptació moderna en la qual Alícia, una nena de 14 anys presenta unes inquietuds i uns dubtes propis d’una persona de la seua edat en el segle XXI. Es tracta d’una modernització del conte, dels mateixos creadors que ‘El Mag d’Oz: El Musical’.

Alícia en el País de les Meravelles compta amb sis noves cançons que parlen sobre la identitat dels joves d’avui, amb humor, interactivitat i aventures, amb una caracterització cuidada al detall i un seguit de projeccions audiovisuals.

L’obra es representarà el dissabte 17 d’octubre a les 19h. al Centre Cultural El Teular i les entrades es poden comprar per 10€ al Bar Llops, Pub Dallas, Xarcuteria Miguel i a la Casa de la Joventut.

I com que la salut també és important, Cocentaina oferta un taller de meditació, que va començar el passat 6 d’octubre i que tindrà lloc cada dimarts a les 18h. en el Centre Social Real Blanc. Encara es pot formalitzar la inscripció a la Consergeria del Centre Social.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *