foradia pressupostparticipatiualcoi

Homenatge al gran amant de les abelles Salvador Andrés

• Creador de l’Associació al Servei de l’Amecsasió Forestal • Un homenatge a un home que va ser apicultor • Va recuperar i va fer que les serres tornaren a estar plenes d'abelles silvestres • Les abelles poden niar sense cap intenció de treure'ls la mel, simplement pel bé de la pol·linització

homenatge salvador abelles alcoi

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha homenatjat a Salvador Andrés Santonja, alcoià de gran entusiasme per les abelles silvestres i creador de l’Associació al Servei de l’Amecsasió Forestal, va nàixer a la nostra ciutat l’any 1935 i va morir recentment de forma sobtada.

Un homenatge a un home que va ser apicultor, es dedicava a tractar de recuperar i fer que les serres tornen a estar plenes d’abelles silvestres, després junt amb el seu fill i continuador del seu llegat.

Salvador Andrés Santonja va construïr estacions pol·linitzadores, buits hàbils on les abelles poden niar sense cap intenció de treure’ls la mel, simplement pel bé de la pol·linització. Van posar una xarxa d’estacions pol·linitzadors amb l’objectiu de millorar la biodiversitat de la Font Roja i Mariola.

Un reconeiximent que Alcoi ha volgut fer des de la Regidoria de Medi Ambient i des de la Associació que va fundar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *