lasarga subscriutegrat

Patricia Blanquer número 2 del PSPV al Congrès per Alacant

• El PSOE alcoià guanya pes polític per a les pròximes elecciones • “Patri tornarà al Congrés", els socialistes alcoians també han destacat la important cita electoral del 20 de desembre 2015 • Per Blanquer la majora absoluta del Govern ha permés l'execució de polítiques que han suposat l'atac directe als drets dels treballadors

patri blanquer

L’alcoiana Patricia Blanquer serà la número 2 per al Congrés per a les pròximes eleccions generals del 20 de desembre.

El comité provincial del Partit Socialista d’Alacant va aprovar les llistes del PSPV-PSOE al Congrés i al Senat amb el també alcoià, Carles Esteve serà suplent d’Encarna Linares, número 1 al Senat per Alacant, la proclamació definitiva serà demà dissabte.

És la millor situació que uns alcoians ha tingut mai en una llista a les eleccions generals, el secretari general del partit socialista alcoià i alcalde de la ciutat, Toni Francés, ha volgut felicitar Esteve i Blanquer, destacant la importància i la seua feina siga reconeguda tant per València com per Madrid.

Patricia Blanquer ha tingut paraules d’agraïment als companys i companyes socialistes per pensar en la seua persona, i  ha comentat: “És una gran honor per a mi i espere correspondre destinant tota la meua capacitat de treball per a afrontar els grans reptes als que s’enfronta aquest país”. Per Blanquer la majora absoluta del Govern ha permés l’execució de polítiques que han suposat l’atac directe als drets dels treballadors, a les llibertats dels ciutadans i el gran enfrontament entre territoris i ens recorda “Polítiques que cal revertir. Ara s’obri l’oportunitat del canvi. Un canvi que unisca i no dividisca”.

Francés ha destacat la gran tasca de Patricia Blanquer com a diputada nacional:  “Una gran feina que ja va suposar que fora nombrada portaveu d’una comissió tant important com la d’indústria, que, a més a més, és una ària importantíssima per a la nostra ciutat”. 

“Patri tornarà al Congrés”, els socialistes alcoians també han destacat la important cita electoral del 20 de desembre: “En les pròximes eleccions ens juguem molt, el canvi electoral serà un revulsiu per a tots els espanyols però també suposarà descongelar les relacions d’Alcoi amb el Govern central com ja hem fet amb la Generalitat Valenciana de Ximo Puig”.

Patricia Blanquer va ser nombrada diputada nacional al 2012 en substitució de Leire Pajín. Actualment és portaveu de la comissió d’indústria, energia i turisme, i vocal de 3 comissions i està adscrita a 8 més. Anteriorment, Blanquer ha sigut regidora de l’Ajuntament d’Alcoi, portaveu municipal i candidata a l’alcaldia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *