foradia subscriutegrat

Laura, l’obra de teatre sobre la falta de comunicació

• Angoixa Teatre presenta a Alcoi la seva nova proposta ‘Laura’ • L’obra parla de les noves tecnologies com eines que faciliten i a la vegada dificulten la comunicación • La representació tendra lloc el divendres 23 d’octubre al Teatre Principal a les 20:30h.

laura_obra_angoixateatre_alcoi_

Els actors de l’obra d’esquerra a dreta: Marcos Cantó, Ana Bruguet i Ana Sandoval./

Una família qualsevol submergida en un greu problema per la falta de comunicació entre ells.

Laura, nom de l’obra, és la filla adolescent d’un matrimoni a punt de perdre el que més estima en la seua vida per la incapacitat comunicativa de tota la família, dificultada per l’ús o abús de les noves tecnologies.

Laura és la nova proposta escènica d’AngoixaTeatre, la companyia que nasqué el 2012 de la mà de Marcos Cantó i Ana Sandoval amb l’objectiu de que el públic senca de prop la realitat que els envolta. En aquella primer obra es parlava de ludopatia, ara parla d’una altra realitat social, el mal ús de les noves tecnologies.

La irrupció de les noves tecnologies, ens permet estar molt comunicats amb el món que ens envolta mentre ens ha deixat incomunicats amb les persones que formen part de la nostra vida, en aquest cas, la familia.

L’obra està representada per Ana Sandoval, Ana Bruguet i Marcos Cantó, aquest últim la dirigeix al costat de Pep Cortés. El divendres 23 d’octubre s’estrena a Alcoi, a les 20:30h al Teatre Principal.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *