foradia ivace

La Glorieta es vist per acollir el tradicional Concurs d’Olleta

El dia més assenyalat de la commemoració del Mig Any Fester d'Alcoi és hui dissabte 24 d'octubre amb el tradicional Concurs d'Olleta en el parc de La Glorieta • A la nit del dissabte els carrers del d'Alcoi les prenen les 'filaetes' amb la tradicional “Entraeta del Mig Any”

migany

A la Glorieta ja està tot preparat per hui dissabte 24 d’octubre, un dels dies més assenyalats de commemoració del Mig Any Fester d’Alcoi, per acollir el tradicional Concurs d’Olleta que se celebra en l’emblemàtic parc cada any.

El XLIII Concurs de “Olleta Alcoiana” convertirà el centre d’Alcoi i el parc de Glorieta en l’epicentre, allí les 28 filaes competiran cuinant la tradicional Olleta de músic Alcoiana, una jornada plenament festera, per continuar amb el lliurament de plats al guanyador del concurs d’Olleta.

la glorieta concurs olleta filaes alcoiA la nit del dissabte els carrers del  d’Alcoi les prenen les ‘filaetes’ amb la tradicional Entraeta del Mig Any, en la qual participaran totes les Filaes que ho desitgen. Enguany, pel canvi a l’horari d’hiver hi haurà un hora més per gaudir la nit del Mig Any.

El servei de bus urbà TUASA quedarà suspés a la zona centre el dissabte dia 24 a partir de les 17.30h. i la Policia Local tancarà el trànsit el carrer Sant Nicolau sobre les 18:00 hores, permetent únicament el pas de vehicles d’emergència, i a partir de les 20:00 a la zona centre.

En commemoració al Mig Any Fester 2015 d’Alcoi des de l’inici del mes d’octubre s’han succeït multitud d’actes. Uns dies intensos i carregats de celebracions, campionats, presentacions, on els amants de la festa han pogut gaudir de diverses activitats. I és que ja comença el compte enrere de les properes festes de Sant Jordi 2016.

 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *