foradia subscriutegrat

Nova sessió de l’Encontre d’Ensenyants de l’Escola Valenciana

• L’Escola Valenciana es reuneix de nou el dimecres 28 d’octubre a les 18h. al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València • Representants del col·legi El Romeral parlaran sobre projectes d’investigació en equips cooperatius • També es tractarà el ‘Projecte Comenius’ en el qual participen les escoles públiques d’Alcoi amb el IES Pare Vitoria

VII encontre ensenyants corregit_INTERNETLa Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) imparteix este dimecres una nova sessió del seu ‘Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià i El Comtat’ que ve desenvolupant-se durant tot el mes d’octubre i que s’extendrà també a novembre.

El dimecres 28 d’octubre a les 18h. a la sala Roberto Payà del Campus d’Alcoi tendra lloc la primera sessió en la qual s’explicarà el projecte ‘Salvadors de paraules’ amb el que cada any mestres, famílies i veïns ajuden l’alumnat a recuperar paraules amb què els xiquets i les xiquetes elaboren històries i treballs que serveixen per a millorar el seu rendiment acadèmic.

A continuació, a les 18:30h. serà el torn del Col·legi El Romeral, amb Susanna Francés i Yovana Vilaplana, que parlaran del ‘Treball per projectes d’investigació en equips cooperatius’.

A les 19h. Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana i director del CEIP Jaume I de Catarroja acompanyat de Carolina Ramos, cap d’estudi de la mateixa escola, explicaran com ‘Transformar l’escola en una comunitat d’aprenentatge’.

I per finalitzar a les 19:30h. s’explicarà el projecte Escola Inclusiva. ‘Projecte Comenius’ en el qual han participat les quatre escoles públiques d’Alcoi i el IES Pare Vitòria.

El següent encontre tendra lloc ja entrat el mes de novembre.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *