foradia subscriutegrat

Mari Carmen: “Si jo fora ministra retallaria el salari dels rics”

Parlem amb els nostres veïns i veïnes dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques • Com veuen la situació de la nostra ciutat • Expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions • A continuació, Mari Carmen.

Com cada quinzena, eixim al carrer a valorar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi la situació actual. Parlem dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques. De com veuen la situació de la nostra ciutat. De l’experiència concreta dels nostres conciutadans: com afecta la política a la nostra vida. De les expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions generals del 26 de juny.

Passeu i llegiu. Com sempre, us trobareu amb històries, opinions i experiències interessantíssimes.

A continuació, Mari Carmen.

el poble es savi mari carmen

Quan va entrar Rajoy jo confiava en el fet que ens aniria millor, però va ser al revés”.

Segons ens comenta Mari Carmen, amb el treball i la família no li dóna molt de temps per informar-se de l’actualitat, però sí que sap de la seua experiència que, com no pot ser d’altra manera, està molt vinculada a la política.

Jo estic treballat des de fa més de 20 anys en Erum i puc dir que, malgrat la seua fama de negrers, sempre m’han pagat. Però, des que va entrar Rajoy i va donar més poder als empresaris, ara el que fan és pagar el mes en dues vegades. Què passa? Si tens una hipoteca a pagar cada mes, el banc a primer de més s’ho cobra, i si no tens els diners et cobra comissió. Les pagues dobles també les han llevat”.

Quan va entrar Rajoy jo confiava en el fet que ens aniria millor, però va ser al revés. Amb les seues polítiques els rics són cada vegada més rics i els pobres més pobres”. Mari Carmen compara la qualitat de vida en l’època de la pesseta amb l’època actual: “el cost de vida ha pujat i els salaris han baixat. En França per exemple, els salaris estan concordes al cost de vida. Si jo fora ministra retallaria el salari dels rics perquè els arribara als pobres”.

De cara al 26J, Mari carmen no confia en cap partit,estic molt defraudada. Jo sóc de no votar però aquesta vegada sí que votaré perquè és una responsabilitat. Encara no sé a qui. Mon pare sempre ha votat al PP, però jo ja tinc el dubte, així que segurament votaré als del poble, el Bloc o EU”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *