foradia cdturisme

Taller per deixar de fumar

• El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi impartirà 8 sessions des de demà, 27 d’octubre, i cada dimarts a les 19h. • L’activitat compta amb un recolzament psicoterapèutic amb la psicòloga Sandra Gisbert i amb el farmacològic per part del metge • En novembre hi haurà un taller de treballs manuals i una xerrada sobre nutrició

cartel garaEl Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, imparteix des de demà, dimarts 27 d’octubre, un taller per deixar de fumar. L’activitat es dirigeix a tot Alcoi i Comarca i és totalment gratuït.

L’encarregada de dirigir-lo és la psicòloga de l’associació Sandra Gisbert, qui ha explicat que el taller consta de huit sessions que tendran lloc cada dimarts a les 19h. en la sede del GARA, al carrer El Camí, 40.

Gibert ha afirmat que “es tracta d’una molt bona oportunitat per a deixar un hàbit que tots sabem que és molt perjudicial per a la salut i ha remarcat que el fet que es realitze en grup fa que uns puguen animar uns a altres”.

Encara que principalment es tracta d’un taller psicoterapèutic, també compta amb el recolzament puntual del metge del GARA, Francisco Pascual, per poder ajudar farmacològicament en cas de ser necessari.

A més l’associació celebra este mes de novembre el seu aniversari, pel qual ha preparat nombroses activitats que seran anunciades en els pròxims dies. Per a la primera setmana de novembre, el dia 5 a les 18h. tindrà lloc un taller de treballs manuals en el qual es realitzaran decoracions nadalenques, mentre que el dissabte 7 de novembre tindrà lloc una xerrada sobre nutrició de la mà de la nutricionista Almudena García.

La psicòloga ha remarcat que totes les activitats es fan a la sede del GARA, que són obertes a tothom i que són gratuïtes, pel que anima a la participació.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *