foradia subscriutegrat

Lliurats els premis i inaugurada l’exposició del Saló Local de Fotografia

• Fins al 14 de desembre exposaran totes les fotos de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana al Centre Cultural Mario Silvestre • Ignacio Davia Toboso ha guanyat el premi d’Honor de la secció lliure i Gabriel Gisbert Aznar ha aconseguit el premi d’Honor en la secció d’aspectes d’Alcoi • A més hi ha quatre premis més de cada secció

Ahir dijous el Centre Cultural Mario Silvestre va acollir el lliurament de premis i la inauguració del 54 Saló Local de Fotografia concurs que està patrocinat per la regidoria de Cultura i per Unión Alcoyana.

L’exposició del Saló Local de Fotografia estarà fins al 14 de desembre, en aquesta edició es poden veure les 194 obres presentades, en la que Ignacio Davia Toboso ha guanyat el premi d’Honor de la secció lliure i, mentre que Gabriel Gisbert Aznar ha aconseguit el premi d’Honor en la secció d’aspectes d’Alcoi.

A més, es van lliurar els quatre premis més de cada secció. En la lliure: Benito Sáez Auñón, Gabriel Gisbert Aznar, Carlos Verdú Belda i Raúl G. Silvestre Jover, mentre que en la d’aspectes d’Alcoi: Carlos Verdú Belda, Raúl G. Silvestre Jover, Ángel Verdú Lluch i María Arques i Vañó .

El regidor de Cultura, Raül Llopis ha explicat que “el poble d’Alcoi torna a congratular-se de tindre un Saló Local de fotografia i considerem i manifestem que un art com la fotografia deu tindre tot el suport institucional del nostre poble, done l’enhorabona a tots els guanyadors, participants i a l’AFA per la seua tasca en favor de la cultura i l’art”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *