foradia cdturisme

Càtedra Antoni Miró: Convocatòria d’ajuda a l’estudi d’art

• Amb propòsit d'estimular treballs que contribuïsquen al coneixement de l'art contemporani • L'ajuda serà dotada amb 1.500 €. • La Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró és un nucli de reflexió, debat, recerca i divulgació en el camp de l'art plàstic contemporani

antoni miro alcoiLa Càtedra Antoni Miró convoca l’ajuda a l’estudi d’art contemporani, amb propòsit d’estimular treballs que contribuïsquen al coneixement de l’art contemporani, crea i convoca per primera vegada una ajuda d’estudi sobre art contemporani.

El termini de presentació de treballs es tancarà el dia proper 30 de novembre 2015. El projecte versarà sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’art contemporani, especialment valencià o sobre l’obra d’Antoni Miró.

L’ajuda serà dotada amb 1.500 €.  Hi podran concórrer projectes de recerca plantejats tan individualment com en equip de treball. Bases 

La Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró és un nucli de reflexió, debat, recerca i divulgació en el camp de l’art plàstic contemporani, així com de les seues relacions amb el pensament i amb la resta de manifestacions artístiques: literatura, música, cinema… Les activitats de la càtedra es desenvolupen en la Universitat d’Alacant i en els espais municipals d’Alcoi i d’Otos adequats per al desenvolupament d’activitats de la Càtedra.

La Càtedra neix amb l’objectiu de promoure, contribuir al coneixement i a la difusió de l’art contemporani, especialment valencià, la Universitat d’Alacant, juntament amb Antoni Miró, l’Ajuntament d’Otos i l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *