foradia subscriutegrat

Què passa a Alcoi? informat amb El Gratis

• Resumim, a grans trets, part de la informació que publiquem aquesta quinzena a El Gratis • Consegueix el exemplar per tan sols 1€ a quioscos i llibreries o al teu comerç de confiança demana'l GRATIS!!

Aquesta quinzena comentem amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi la situació que es viu a peu de carrer i quines mesures polítiques creuen ells que s’han d’aplicar per tal de millorar la nostra societat.

el gratis

Parlem també amb Rosa Fraj, actriu i mestra que s’ha encarregat durant molts anys de portar el teatre a les escoles, amb la companyia de Papallona Teatre. Rosa ens conta les avantatges que presenta la disciplina del teatre respecte a l’educació i com es complementa.

Per altra banda, tractem temes d’actualitat econòmica amb l’economista Antonio Pérez Bernabéu. Temes com, l’actualitat dels comerços, autònoms i emprenedors; l’estat del món de les finances front l’economia real; la necessitat d’aplicar polítiques que generen ocupació; el sector industrial alcoià…

Entre els articles d’opinió trobem: una reflexió d’Arcaris respecte a la salut de la carn que mengem i als recents estudis de l’Organització Mundial de la Salut. Ens recorda Mireia Pascual que el 15 de novembre és el Dia Mundial Sense Alcohol. Mishima escriu un homenatge a Marcelino Camacho, defensor històrics dels drets humans i la democràcia. I Krasca ens delecta amb una poesia dedicada a Alcoi.

En la secció d’esports analitzem les derrotes consecutives de l’Alcoyano, la lliga solidària del pàdel organitzada per JOVEMPA i la victòria del Alcoy Roller Derby.

A més de tot això, per descomptat, informem sobre notícies d’actualitat com: l’actualitat d’Alcoinnova, el nou curs de l’Escola d’Art d’Alcoi, la proposta de projecte de la plaça Al-Azraq, les reivindicacions de l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional, el programa d’Ocupació Jove 2015, la Fira de Tots Sants, el Mig Any fester a Muro…

Tot això, com ja sabeu, comptant amb els serveis i comerços més recomanables d’Alcoi i voltants, com Bodalcoy, Másoil, Cocibañ, Teatre Calderon… Així com amb la possibilitat de compra, venda, llogar de qualsevol article de segona mà. Feu-vos ja amb l’exemplar d’El Gratis d’aquesta quinzena.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *