foradia subscriutegrat

Impuls a la Mostra de Teatre d’Alcoi

• Generalitat i govern municipal es reuneixen amb l’objectiu de convertir la mostra en un referent • L’encontre també ha servit per tractar temes com la renovació de la cessió del Poliesportiu de Caramanxel • A més s’ha parlat sobre la subvenció que permeta millorar el Poliesportiu Francisco Laporta

Mostra Teatre

La Conselleria i l’Ajuntament es reuneixen per tractar de millorar el teatre en valencià i convertir la mostra en un referent.

El secretari autonòmic de cultura, Albert Girona ha mostrat a l’alcalde i el regidor de cultura l’interés del nou executiu l’interés per a impulsar el teatre valencià després d’anys d’oblit per part de l’anterior govern. Per part de l’Ajuntament d’Alcoi, l’alcalde, Toni Francés, ha evidenciat l’interès de l’Ajuntament en aconseguir una relació molt més estreta de col·laboració en l’organització de “La Mostra de Teatre d’Alcoi” i les dues parts han coincidit en la importància de la mostra alcoiana com a referent en tota la Comunitat Valenciana.

Raül Llopis, regidor de cultura, ha explicat que “hi ha una bona sintonia amb la Generalitat i, evidentment, el canvi respecte a l’anterior govern ha sigut molt evident. Estem segurs que tot el que hem parlat es veurà al llarg de l’any en un impuls per a la cultura alcoiana i valenciana en el seu conjunt”.

La reunió també ha servit per tractar temes més específics de gestió entre l’Ajuntament d’Alcoi i la Conselleria en l’àmbit de l’esport, com la renovació de la cessió del Poliesportiu de Caramanxel i la subvenció per acometre millores en el Poliesportiu Francisco Laporta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *