foradia subscriutegrat

#VOTAambTRELLAT! naix per fomentar el vot juvenil

• Per les pròximes eleccions estatals del 20 de desembre de 2016, el Consell de la Joventut llança una campanya per a fomentar el vot juvenil • No sols es vol fomentar el vot juvenil, sinó que, a més, es vol conscienciar als grups polítics de la necessitat de desenvolupar polítiques de joventut integrals

campanya #VOTAambTRELLAT!

Es presenta la campanya #VOTAambTRELLAT!, per la necessitat de desenvolupar polítiques de joventut integrals, amb la qual des el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) es pretén promoure el vot i la participació juvenil en les pròximes eleccions estatals.

La intenció del CJCV és sensibilitzar a la població jove de la importància dels comicis del 20 de desembre 2016 i l’impacte que tindrà en les seues vides les futures polítiques que emanen del Congrés.

Per això, en aquesta campanya es realitzaran dues accions:

  1. A desembre es promourà un debat polític amb representants joves de cada candidatura, amb els quals s’abordaran els problemes i les propostes polítiques que cada candidatura presenta per donar resposta a la situació d’aquest col·lectiu.
  2. Fins el dia 5 de desembre, es difondrà aquesta iniciativa per les xarxes socials, on es llançaran preguntes i dades per a reflexionar amb els i les joves al voltant de quatre pilars fonamentals: participació, educació, igualtat i emancipació.

David Latorre, president del CJCV, destaca que “estem cansats d’escoltar que som el futur, quan també som present, un present necessari per al demà de la societat, i malauradament, no se’ns té molt en compte a l’hora de prendre decisions”. Açò, continuava mencionant el president de l’entitat “ha creat una apatia política que cal combatre amb campanyes com aquesta. De fet, el 95% de les persones joves creuen que no són tingudes en compte a l’hora desenvolupar la política; i el 48,6% de la població jove desconfia de la política, segons els estudis de l’Observatori de la Joventut de l’INJUVE”.

D’aquesta preocupació naix #VOTAambTRELLAT!, on no sols es vol fomentar el vot juvenil, sinó que, a més, es vol conscienciar als grups polítics de la necessitat de desenvolupar polítiques de joventut integrals; perquè no sols es tracta d’invertir en el futur, sinó de construir el present.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *