foradia pressupostparticipatiualcoi

Francesc Gisbert guanya el premi Ciutat de Sagunt

• L’autor alcoià, Francesc Gisbert, obté el guardó de novel·la amb l’obra ‘En un món de bojos’ • L’obra serà publicada per l’editorial Onada • Es tracta d’una novel·la coral que aporta una visió divertida i satírica de la societat actual

Francesc Gisbert AlcoiL’alcoià Francesc Gisbert ha guanyat el premi de novel·la ‘Ciutat de Sagunt’ amb l’obra ‘En un món de bojos’, que serà publicada per l’editorial Onada.

La proposta literària es tracta d’ una novel·la coral que aporta una visió divertida i satírica de la societat actual. Diversos personatges narren una mateixa història des de diferents punts de vista i van completant la trama.

Són uns personatges marginals, marcats per la necessitat de sobreviure en un món marcat per la crisi econòmica i de valors: una científica depressiva, una vídua excèntrica, una presentadora de televisió en hores baixes, un periodista ex convicte, un informàtic sense treball, un director de multinacional sense escrúpols, etc.

Tots junts es veuen immersos en una història carregada de crítica social i de sentit de l’humor, en un projecte que els durà a triomfar de forma efímera i, alhora, els posarà a tots en un greu perill.

Gisbert és llicenciat en Filologia i treballa en l’ensenyament a l’IES Mutxamel. Ha publicat vore de 35 títols. És autor d’obres infantils, juvenils i de les novel·les ‘Els lluitadors’ i ‘A la contra’. També ha publicat llibres d’investigació de la cultura popular valenciana i ha col·laborat en l’elaboració de materials didàctics i de text per a l’ensenyament de la llengua i de la literatura. A més col·labora habitualment en cursos de formació del professorat i en diversos mitjans de premsa, on escriu articles sobre llibres, viatges i música en valencià.

Els altres guanyadors varen ser Jesús Girón, en la categoria de poesia amb ‘Inventari de Fragilitats’ i Joan Ramón Gironés per la seua obra teatral ‘La nit ens atrapa’.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *