foradia subscriutegrat

L’objectiu de Diana Sanus retrata la millor ciutat el dia de la Glòria

La fotògrafa recorre els carrers del centre d'Alcoi el dia de la Glòria per contar en imatges com resisteix la ciutat al coronavirus

La quarantena ens està deixant imatges poc comuns d’aquest dia del començament de festes. L’objectiu Diana Sanus recorre els carrers més transitats d’Alcoi, el dia de l’esperada Glòria, per mostrar en imatges aquest dia especial.

Sant Nicolau, Sant Llorenç, La Plaça… La ciutat es veu irreconexible. La ciutat festera és una ciutat deserta, però resisteix viva amb els carrers buits, i els balcons plens de màgia.

El dia de la Glòria recorrent en els carrers d’Alcoi hem vist a l’emocionada família del Sant Jordiet, mentre sonava la música de festes de dintre les cases i des dels balcons forts aplaudiments d’alcoianes i alcoians. També un commovedor veí fester que ha volgut eixir al balcó vestit.

En les desertes ciutats es canta. Estem en el segle XXI però aquestes expressions ancestrals i comunitàries contra el perill continuen vives. I gaudeixes del silenci de ciutats buides de soroll i plenes d’emocions compartides. 

I així llueixen els carrers el dia de la Glòria d’Alcoi per ordre de l’estat d’alarma.  

Font: Redacció|Diana Sanus./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *