foradia ivace

Sessions escolars de ‘Conociendo La Bohème’ en el Centre Cultural

•' Conociendo La Bohème', a càrrec de la companyia Vocemmus i l’Orquestra Simfònica Alcoiana • Els alumnes assistents tenen edat compresa entre 9 i 11 anys • Dilluns pròxim 23 de novembre es repetirà l’experiència amb més sessions escolars

VOCEMUS alcoi gori

El Centre Cultural ha acollit les dos primeres sessions escolars del projecte ‘Conociendo La Bohème’, a càrrec de la companyia Vocemmus i l’Orquestra Simfònica Alcoiana.

Amb una formació de cambra dirigida pel titular de l’orquestra, Gregorio Casasempere, ha acompanyat els diferents cantants solistes, que han il·lustrat de manera amena i molt ben acceptada pels xiquets i xiquetes, i van gaudir la sala sencera

Els alumnes assistents d’una edat compresa entre 9 i 11 anys, és considerada òptima per a aquesta activitat. A dia de hui sumen un total de 400 alumnes i professors dels centres Sant Vicent, Horta Major, Sant Vicent de Paül i La Salle.

Als assistents se’ls ha repartit material didàctic sobre la matèria i també s’ha fet sorteig de dos invitacions per a la representació de l’Òpera LA BOHÈME, en gran format, al Teatre Calderón, el pròxim 8 de desembre.

Dilluns pròxim, 23 de novembre, es repetirà l’experiència ‘Conociendo La Bohème’ amb altres dos sessions per a cinc centres escolars alcoians més.

Les sessions són gratuïtes per gentilesa de la companyia i compten amb la col·laboració de la regidoria de Cultura com a part de les accions educatives amb el món escolar, tant al Centre Cultural com al Teatre Calderón.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *