foradia subscriutegrat

Intercanvi cultural de les Ames de Casa mitjançant la cuina

• L'associació AIPI, Asociación Integración Puentes de Cultura,  va el·laborar dolços típis àrabs en la seu de las amas de casa • La pròxima jornada, les ames de casa d’Alcoi seran les encarregades de preparar dolços alcoians i ensenyar la nostra cultura a les dones àrabs • La Regidoria de Benestar Social va aprofitar per afavorir la integració de les dones àrabs en la societat alcoiana

ames de casa alcoi

Donar a conèixer les costums alcoianes als residents d’altres cultures a la ciutat./ lesmuntanyes.com

La cuina és una manera especial per apropar-se les cultures, aixi l’Associació de las Ames de Casa ‘Lucentum’ d’Alcoi va acollir ahir dimecres una activitat d’intercanvi cultural amb l’Associació AIPI, Asociación Integración Puentes de Cultura, mitjançant la gastronomia. L’activitat va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Polítiques Socials i va aprofitar per afavorir la integració de les dones àrabs en la societat alcoiana.

Les associades de las Ames de Casa de Lucentum i la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, van poder gaudir ahir a la vesprada a la seu de l’entitat alcoiana com les dones àrabs de AIPI feien dolços típics de la seua cultura. Posteriorment, les ames de casa van degustar els dolços amb un gran interès i fins van anotar les receptes per fer-les altre dia a casa.

En una pròxima jornada, les ames de casa d’Alcoi seran les encarregades de preparar dolços alcoians i ensenyar la nostra cultura a les dones àrabs d’AIPI. Aroa Mira explica l’objectiu de l’activitat: “És la primera vegada que realitzem esta activitat i estem contentes pel resultats. La cuina és una eina meravellosa per apropar diferents cultures. Esperem que esta col·laboració no es quede ací i pugam continuar fent més iniciatives d’aquest tipus que ens ajuden a donar a conèixer les costums alcoianes a els residents d’altres cultures a la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *