foradia cdturisme

Èxit en la lectura col·lectiva del ‘Tirant lo Blanc’

• XII edició de la Lectura Col·lectiva del Tirant lo Blanc • Tirant lo Blanc, de la qual enguany celebrem el 525 aniversari de la seua publicació • L'acte va ser inaugurat per l'actriu Rosanna Espinós i pel president de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert

Tirant 2015lectura alcoi

La XII edició de la Lectura Col·lectiva del Tirant lo Blanc a Alcoi, va comptar amb més de 1000 alumnes de deu centres educatius d’Alcoi.  Aquest any el col·legi Sant Vicent va ser l’amfitrió de la marató de lectura de la novel·la de cavalleries Tirant lo Blanc .

Aquesta nova edició de la Lectura Col·lectiva del Tirant lo Blanc, pretén retre homenatge a la novel·la més universal dels valencians, de la qual enguany celebrem el 525 aniversari de la seua publicació.

El centres educatius d’Alcoi van assistir a la lectura, alumnes en representació de les seues escoles, al matí va ser el torn de Sant Vicent, Miguel Hernández, Carmelites/La Presentació, Esclaves/ Sagrada Família, La Salle, Col·legi Tomàs Llàcer, IES Pare Vitòria, IES Andreu Sempre i IES Cotes Baixes.

Continuaren la lectura fins a les set de la vesprada els voluntaris que respongueren a la crida de la Coordinadora pel Valencià i la Biblioteca Municipal, així com usuaris de la biblioteca, representants d’entitats i associacions locals i pares i mares de Sant Vicent.

L’actriu Rosanna Espinós i pel president de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert van inaugurar la lectura. Francesc Gisbert va agrair la gran col·laboració i il·lusió demostrada per la comunitat educativa del col·legi Sant Vicent, dels voluntaris, i de “l’elevada participació dels centres educatius d’Alcoi, la major de les dotze edicions”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *