foradia barnasants

Gran èxit de la campanya de donatius als animals afectats pels incendis de Galícia

• La campanya realitzada per la plataforma Alcoi, pel Dret, la Protecció i el Benestar Animal per ajudar als animals afectats en els incendis de Galícia va resultar un gran èxit • Agraïments des d'Ourense a Alcoi per l'ajuda als animals afectats pels incendis

La plataforma Alcoi, pel Dret, la Protecció i el Benestar Animal va realitzar una campanya d’ajuda per als animals afectats en els incendis de Galícia, Astúries i Portugal. La campanya va resultar un èxit per la gran quantitat de gent que es va implicar i oferir els seus donatius (des de llates de menjar, fins a mantes, medicines, pinso…).

“En principi, no esperàvem que la recollida anava a ser tan gran. Pensàvem portar les donacions en una furgoneta fins a l’ajuntament de Bocairent, on també s’estava realitzant una recollida de queviures, però la recollida va ser tan voluminosa que, en tres dies, aconseguim embalar més de 200 embalums per a ser enviats”, ha comentat la portaveu Sonia Calderón.

La Fundació Seur va realitzar els enviaments solidaris, encara que per motius de protocol de l’empresa els enviaments han sigut enviats a poc a poc cap a Portugal i Galícia. Finalment ha arribat tot en perfectes condicions a Concello de Melón, privíncia d’Orense, des d’on han cridat per a agrair tota l’ajuda rebuda des d’Alcoi.

Des de la plataforma agraeixen l’ajuda prestada pel Mercat de Sant Roc, l’Associació de Veïns Santa Rosa-La Mistera, el grup municipal Guanyar Alcoi, l’estanc del carrer Sant Francesc i al Gos Blau (aquest últim de Muro d’Alcoi) per oferir-se com a punts de recollida. També agraeixen la solidaritat de totes les persones que es van acostar a donar, i a les voluntàries i voluntaris que van estar en els punts de recollida, embalant i traslladant tot el material per a ser emmagatzemat fins al seu enviament.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *