foradia pressupostparticipatiualcoi

Concentració pel Dia per l’Eliminació de la Violència contra les Dones

• El manifest llegit hui 25 de novembre a la Plaça d’Espanya d’Alcoi ha reivindicat que la violència de gènere siga una qüestió d’Estat • S’ha demanat que es denuncien este tipus de situacions per poder defendre a través de protecció policial i ordres d’allunyament

violencia contra les dones

Hui 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. La plaça d’Espanya ha acollit una concentració a les 12h en la qual s’ha fet una lectura d’un manifest per reivindicar la fi d’esta xacra social.

Un representant de la Policia Local ha sigut l’encarregat de fer la lectura del manifest en el qual s’ha destacat la necessitat de que la violència contra les dones es convertisca en una qüestió d’Estat. Una reivindicació que es va fer a la manifestació a escala estatal celebrada a principis de mes.

S’ha demanat també el compromís de les institucions públiques per a implicar-se en l’erradicació de la violència de gènere a través de la prevenció i la protecció de les dones que es troben en esta situació.

L’Agent ha demanat que es denuncien estes situacions per poder defendre millor a les dones amb ordres d’allunyament i protecció policial. I ha afegit que cal de la implicació dels mitjans de comunicació per visibilitzar la violència contra les dones però des d’una perspectiva correcta i allunyada del morbo.

El manifest ha conclòs amb el crit: “Les volem vives, ja hi ha prou”, al que ha seguit un llarg aplaudiment per part dels assistents.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *