foradia pressupostparticipatiualcoi

Movember, la iniciativa mundial per la salut masculina

• El Gratis s’involucra en un moviment col·laboratiu de TEDxAlcoi anomenat Movember • Els homes deuen deixar-se bigot fins finals de mes • L'objectiu és conscienciar socialment sobre la salut masculina • Aquest any és el tercer d'aquesta inicitiva de La Barberia

Movember El Gratis

Alcoi participa en la iniciativa mundial per la salut masculina de la mà de TEDxAlcoi

El Gratis s’involucra en un moviment col·laboratiu organitzat per TEDxAlcoi que pretén conscienciar sobre el càncer de pròstata, de testicles, la salut mental i la inactivitat física. Els homes deuen deixar-se bigot fins finals de mes, quan podran rebre premis.

Qui no ha vist en el mes de novembre bigots per tot arreu? El Gratis s’adhereix a la campanya Movember, una iniciativa a escala mundial que pretén posar en valor la salut masculina. S’anima als homes a què s’afaiten des de principis de mes i vagen deixant-se un bigot cuidat fins al dia 30 de novembre.

La idea pretén conscienciar socialment sobre càncer de pròstata, càncer de testicles, la salut mental i la inactivitat física, totes relacionades amb la salut masculina. A Alcoi, el grup de voluntaris de TEDxAlcoi han volgut involucrar-se en este moviment col·laboratiu i han organitzat la campanya en l’àmbit local.

L’objectiu és promoure conversacions sobre problemes de salut en els homes i fomentar la prevenció, així com arreplegar diners per a la investigació del càncer de pròstata. Es pot participar en la campanya #MovemberAlcoi en La barberia,  aquest any és el tercer d’aquesta inicitiva, fent un donatiu o entrant a la web moteam.co/la-barberia-alcoy per fer-lo online.

Per a concloure el mes, el 27 de novembre a les 20:30h. en la Cafeteria Casablanca-Alcoy se celebrarà una festa final en la qual es participarà en un concurs en el qual es podrà rebre un premi al millor i al pitjor bigot.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *