Foradia ajualcoitel

El Gratis connectat amb la realitat d’Alcoi i les comarques

• Són molts els temes que es tracten en ella, tots connectats amb la realitat del nostre entorn • Hem parlat amb alcaldesses i alcaldes: Jaquelín Cerdà (Muro), Ana Delia Gisbert (Benilloba), Raquel Vicedo (Alfafara) i Arnaldo Dueñas (l’Orxa). • Una entrevista a Sandra Obiol sobre un moviment de mestres i famílies que treballa per millorar l’escola pública • Un reportatge narratiu per a comprendre la realitat social que viuen les noves generacions...

Ja està la segona edició El Gratis de juliol al carrer. Són molts els temes que es tracten en ella, tots connectats amb la realitat del nostre entorn, i tots amb l’objectiu de conéixer millor com es desenvolupa la nostra societat i el nostre voltant.

Entre ells, destaca l’especial dels pobles del nostre voltant. No a soles ens fem ressò de les festes i publiquem notícies candents de cadascun, també hem parlat amb les seues alcaldesses i alcaldes per a conéixer tota la seua activitat present i futur. En concret hem parlat amb Jaquelín Cerdà (Muro), Ana Delia Gisbert (Benilloba), Raquel Vicedo (Alfafara) i Arnaldo Dueñas (l’Orxa).

Entre els reportatges d’actualitat en tenim sobre els voluntaris mediambientals i les seues tasques de prevenció d’incendis en l’entorn natural d’Alcoi. Una entrevista a Sandra Obiol sobre un moviment de mestres i famílies que treballa per millorar l’escola pública de la zona: “Corriola, moviment que fa escola”. Un reportatge narratiu per a comprendre la realitat social que viuen les noves generacions…

Per altra banda, publiquem tota l’actualitat cultural, política, urbanística, esportiva i social dels nostres voltants. Acompanyada també d’articles d’opinió sobre assumptes actuals i poesia. Tot envoltat amb un disseny tan agradable com professional.

Dia a dia ens esforcem per millorar i donar un servei més útil a la societat. I això ho podem aconseguir gràcies a tots els lectors i especialment gràcies a tots els nostres col·laboradors.

Font: Rodrigo Paños./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *