foradia subscriutegrat

Santi Millán celebra amb El Gratis el 28é aniversari

• Santi Millán rep un exemplar d'El Gratis de la mà de la nostra amiga Juani • El Gratis vol continuar el camí que va emprendre per portar la cultura, totalment gratis, a tota la gent d’Alcoi i els voltants del pobles • La publicació va marcar en 1987 l'inici d'un projecte que avui en dia segueix viu i amb més il·lusió i ganes que mai

Santi Millan_El Gratis

Santi Millán va celebrar el 28é aniversari d’El Gratis i la nostra amiga Juani li  va fer l’entrega d’un exemplar del que ja pot gaudir a sa casa.

El Gratis quinzenal Alcoi, l’1 d’Octubre de 1987, marca l’inici d’un projecte que avui en dia segueix viu amb mes il·lusió i ganes que mai. Tenin com a testimonis d’aquesta efemèride a tots els que ens segueixen fidelment cada quinzena.

És difícil poder descriure en poques paraules tots els moments, situacions i etapes viscudes d’una trajectòria que s’ha caracteritzat abans de res en la seua constant tenacitat, per fer arribar a tots i cadascú dels nostres lectors un periòdic i diferenciar-se de la resta de publicacions, amb el caràcter social i la feina de servei al poble en aquests 28 anys de vida.

El Gratis vol continuar el camí que va emprendre per portar la cultura, totalment gratis, a tota la gent d’Alcoi i els voltants del pobles de les nostres comarques germanes.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *