foradia subscriutegrat

Una biblioteca infantil al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi

• El centre d’Alcoi tornarà a tindre una biblioteca infantil per estimular la seua cultura, situada a l'edifici del Centre Cultural Mario Silvestre • El projecte planteja tematitzar el nou espai amb Tirisiti.

El centre d’Alcoi tornarà a tindre una biblioteca infantil per estimular la seua cultura, situada a l’edifici del Centre Cultural Mario Silvestre. En concret estarà situada als baixos de la Biblioteca Ricardo Senabre.

Aquesta ha sigut una demanda dels veïns des del 2014, i aprovada com a iniciativa dels pressupostos participatius del 2017.

El projecte planteja tematitzar el nou espai amb Tirisiti, personatge emblemàtic d’Alcoi. La previsió de l’Ajuntament és de començar les obres al llarg de la setmana del 20 de novembre.

Raül Llopis, regidor de Cultura, destaca la importància d’un espai d’aquest tipus: “Alcoi està d’enhorabona, una biblioteca infantil sempre és una bona notícia, és un espai de somni únic, aquell on plantem les llavors per a tindre futurs lectors, i ciutadans cultes i amants de la lectura. Els contes ens fan somiar i la biblioteca és el lloc on eixos contes dormen a l’espera de ser llegits o contats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *