foradia subscriutegrat

Inauguració de l’exposició ‘El gat maclet i altres animalets’ a la UNESCO

• Del 4 al 31 de desembre de 2015, al Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi • Aquesta exposició naix mitjançant l'edició del llibre infantil El gat maclet i altres animalets, on Ana Roussel il·lustra aquest llibre

cartell unesco alcoiInauguració de l’exposició i presentació del llibre ‘El gat maclet i altres animalets’ d’Ana Roussel, el proper divendres 4 de desembre a les 19h., en el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi.

Aquesta exposició naix mitjançant l’edició del llibre infantil El gat maclet i altres animalets, on Ana Roussel il·lustra aquest llibre dirigit a xiquets i xiquetes de 2 a 6 anys editat per Barber Edicions.

Una exposició dirigida a fills, pares i mares, una oportunitat única per a gaudir d’aquest doble acte amb tota la famillia.

Amb el conte El gat Maclet i altres animalets s’enceta la col·lecció Lletres i bestioletes, on el propòsit és fomentar l’adquisició primerenca del llenguatge. En aquest cas, hem triat sis mots que des del punt de vista fonètic, ortogràfic i semàntic són especialment enriquidors (xau-xau, leri-leri, xino-xano, gori-gori, poti-poti, tol·le-tol·le), i els hem barrejat en una prosopopeia ambientada en un lloc emblemàtic de l’Horta de València: la partida del Racó de Sant Llorenç.

Del 4 al 31 de desembre de 2015, al Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi. Horari de visites dilluns a divendres de 19 a 21h. Alcoi

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *