foradia subscriutegrat

Autobús amb tarifa plana

• La campanya de tarifes planes per a escolars, estudiants, pensionistes i aturats rep prop de 2500 sol·licituds • L’autobús augmenta el seu ús amb la mesura de l’Ajuntament per fomentar el transport públic • Es pot sol·licitar en el primer pis de l’Oficina d’Informació turística a la plaça d’Espanya nombre 16.

foto bus

La tarifa plana d’ autobús ha rebut prop de 2500 sol·licituds.

Des de la posada en marxa dels bons socials per al foment de l’ús de l’ autobús urbà per part de la ciutadania 1512 jubilats, 254 aturats i 669 estudiants han sol·licitat la tarifa plana oferida per l’Ajuntament d’Alcoi junt amb l’empresa concessionària.

Jordi Martínez, regidor de Mobilitat Urbana i Sostenible, ha assegurat que el resultat demostra que la idea de facilitar l’accés a l’ autobús ha estat ben acollida pels alcoians: “El govern socialista, un cop més ha apostat per fer més fàcil el dia a dia d’aquells que més pateixen la crisi a més d’apostar pel transport públic i els seus beneficis mediambientals”.

L’èxit de la campanya ha fet augmentar el nombre de passatgers pel que els mesos vinents es continuarà promocionant l’ús de l’autobús urbà amb mesures com aquesta.

En total son quatre els col·lectius beneficiats amb viatges il·limitats en qualsevol de les línies urbanes: La tarifa plana per a escolars fins als 17 anys amb un bo anual de 30 euros, la tarifa plana per a estudiants de 17 a 26 anys amb un bo de 40 euros anuals, la tarifa per a pensionistes amb un cost de 3 o 4 euros mensuals i per últim la tarifa per a aturats amb un cost de 30 euros anuals.

Totes les modalitats es poden sol·licitar en el departament de Mobilitat Urbana i Sostenible en el primer pis de l’Oficina d’Informació turística a la plaça d’Espanya nombre 16.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *