foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi Ciutat del Nadal

• La Posada del Ventero de Tirisiti llueix a la plaça d’Espanya amb les escultures dels principals personatges de l’obra • La ciutat va arrancar el dilluns el nadal amb l’exposició dels cartells presentats per anunciar la cavalcada • La població pot ajudar a difondre la marca amb el hastag #AlcoiCiutatdelNadal

tirisiti_alcoi_ciutat_del_nadal

Els carrers alcoians llueixen amb llums de colors. El fred acompanya les primeres estampes nadalenques i Alcoi treballa per convertir-se en la Ciutat del Nadal. La Plaça d’Espanya presumeix enguany de Tirisiti, un reclam que la ciutat utilitza per al turisme d’hivern, Alcoi vols ser la viva imatge de la Ciutat del Nadal.

Un any més s’ha dut endavant la iniciativa de col·locar en figures nadalenques que decoren la ciutat i que es convertisquen en l’escenari perfecte per a les fotos de records dels propis alcoians però també dels visitants.

Aquest any s’ha triat el Tirisiti, amb la‘Posada del Ventero’ i els seus personatges: Tirisiti, Tereseta, El Sereno, ‘L’agüelo’ i el bou. Amb banquets per a què la gent es puga seure, i fer ‘un bodegó’. També hi ha un cartell que indica ‘Alcoi’, pensat especialment per a les fotos dels turistes.

Amb l’empeny de difondre esta imatge de la ciutat, s’ha creat el hastag #AlcoiCiutatdelNadal per a que la gent puge les fotos a les xarxes socials, especialment Facebook amb esta etiqueta.

Davant els actes vandàlics de l’any anterior s’han incrementat les mesures de seguretat per protegir la decoració tan apreciada pels ciutadans. Raúl Llopis, regidor de Cultura ha assegurat que “malgrat l’augment de les mesures es necessita del civisme de tots per a mantenir en bon estat una peça molt volguda, i amb ella la il·lusió dels xiquets”.

A més s’ha presentat el segell oficial ‘D’Alcoi, Ciutat de Nadal’, una marca que des de l’Ajuntament s’anima a utilitzar per part de les entitats, empreses, mitjans de comunicació o col·lectius de la ciutat.

El dilluns va tindre lloc la inauguració oficial de l’exposició dels cartells presentats al concurs per a anunciar la cavalcada, un acte que va permetre arrancar el Nadal Alcoià. També llueix ja a la plaça d’Espanya el Cartell d’Andrea Cremades.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *