Foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi configura l’estructura interna i funcionament

• Es va ratificar en l’assemblea l’elecció com a portaveus a Vicky Llácer i Pablo González • Acompanyaran en aquests òrgan als regidors electes i als delegats de les comissions

assemblea guanyar alcoi 1El col·lectiu ciutadà Guanyar Alcoi, va celebrar la setmana passada al Centre Ovidi Montllor una assemblea, per tal d’estructurar el seu funcionament i configurar un esquema funcional i àgil, per facilitar el treball dels membres.

Es va ratificar en l’assemblea l’elecció com a portaveus a Vicky Llácer i Pablo González, com membres de la coordinadora que acompanyaran en aquest òrgan als regidors electes i als delegats de les comissions.

La coordinadora tindrà dos portaveus, un dels quals hauria de ser dona, a més de ser els dos més votats en l’assemblea.

PABLO gonzales alcoi guanyarEn paraules d’un dels dos portaveus, Pablo González, “encara que el treball a les comissions ja està en marxa, hem culminat l’estructuració interna del col·lectiu de cara a optimitzar la feina encaminada a millorar la ciutat i la vida dels alcoians i les alcoianes. En propers dies ja podrem posar sobre la taula diferents projectes en què estem treballant amb aquest sentit”.

Després dels resultats obtinguts a les eleccions municipals del passat mes de maig, recordem que l’assemblea de setembre es va triar la composició de la Coordinadora (màxim òrgan executiu de la plataforma), a l’assemblea del mes d’octubre Guanyar Alcoi es van donar a conèixer les diferents comissions de treball que estan encetant les seues tasques en diferents aspectes. Així, s’han posat en marxa comissions de Gestió, de Comunicació, d’Agents Socials i Confluència, de Continguts, i finalment una comissió d’Anàlisi i Estratègia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *