Foradia ajualcoitel

L’Alameda d’Alcoi portarà el nom de Camilo Sesto des del dimecres 28

• Un dels principals carrers d’Alcoi, l’Alameda, serà dedicada a l’artista alcoià Camilo Sesto • Una reivindicació de molt de temps del Club de Fans alcoià que es farà realitat el pròxim dimecres 28 de novembre


Un dels principals carrers d’Alcoi, l’Alameda, serà dedicada a l’artista alcoià Camilo Sesto. A partir d’ara passarà a nomenar-se ‘Alameda Camilo Sesto’. Una reivindicació de molt de temps del Club de Fans alcoià que es farà realitat el pròxim dimecres 28 de novembre, quan es duran a terme diferents actes d’homenatge al cantant.

D’una banda, es realitzaran dues projeccions en el teatre Calderón, a les 17.30 i 19.00 hores, del documental sobre la vida de l’artista realitzat per Óscar García Blesa, autor de #VIVE, recent biografia d’Alejandro Sanz. Després de les dues projeccions, a les 21.00 hores, Camilo Sesto, en la zona de la Rosaleda, obrirà la placa que portarà el seu nom.

Per veure el documental, es repartiran més de 1.000 invitacions gratuïtes amb un màxim de 4 per persona. Les invitacions es repartiran a l’IVAM CADA Alcoi, el dilluns 26 de novembre a partir de les 10 hores, fins a esgotar existències, per ordre de funció i aforament.

L’acte homenatge a Camilo coincideix amb el llançament del disc ‘Camilo Sinfónico’, que es produirà el 23 de novembre en Madrid, i que compta amb la col·laboració d’artistes com Marta Sánchez, Mónica Naranjo, Pastora Soler i Ruth Lorenzo.

Recordem que en novembre del 2016Camilo Blanes rebia la màxima distinció de la ciutat, la Medalla d’Or i el títol de Fill Predilecte d’Alcoi.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

2 Responses to L’Alameda d’Alcoi portarà el nom de Camilo Sesto des del dimecres 28

 1. Ericka Sánchez Lozano 19 de novembre de 2018 en 19:47

  Que lindo que atravez de la pagina web podemos? Star mas cerca de todos y sobre todo de Camilo

  Respon
 2. Mari Ángeles González Nieto 15 de febrer de 2019 en 22:57

  Cuanta emoción vivió Camilo y cuanto cariño recibió el día en el que le pusieron su nombre a la Alameda.
  Se notaba en el ambiente…
  Un día para recordar, siempre!!!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *