foradia subscriutegrat

La Mitja Marató d’Alcoi supera les 1.200 inscripcions

• Un 55% dels inscrits a la Mitja Marató són alcoians mentre que la resta vénen de 125 poblacions diferents de la geografia nacional • La modalitat més demandada és el quart de marató seguida de la mitja • Un 5% dels participants correran en la nova modalitat de relleus

maraton alcoyana

La V edició de la Mitja Marató d’Alcoi reunirà este diumenge 6 de desembre a 1.200 corredors, dels quals el 55% són inscrits locals, mentre que la resta vénen de 125 pobles diferents de tota la geografia nacional i internacional.

Per facilitar la participació, l’organització ha habilitat un plaç extra d’inscripció amb places limitades que tancarà demà divendres 4 de desembre a les 14h.

La Mitja Marató d’Alcoi destaca per ser una de les carreres en les que més dones participen de tot el País Valencià. Un 26% dels inscrits són dones. La modalitat més demandada és el quart de marató (de 10’5km) que representa un 55% dels participants. El 40% participen en la modalitat mitja marató (21 km) i un 5% a la modalitat per relleus, novetat d’esta quinta edició en la qual cada participant corre 10’5km.

Els dorsals poden arreplegar-se durant la vesprada del divendres en la tenda Urban Running Alcoy en l’Avinguda Juan Gil Albert, de 18:30h a 20:30h i el dissabte en horari comercial. Els qui vinguen de fora podran fer-ho fins una hora abans de l’inici de la carrera en el punt d’eixida-meta en el carrer Escorxadors.

Alguns carrers d’Alcoi estaran tallats pel que es recomana evitar l’ús del vehicle. L’organització ha declarat estar molt satisfeta perquè la prova és ja un referent esportiu a la província d’Alacant.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *