foradia elgrat

L’alumnat alcoià participa en la construcció de la ciutat

• Fomentar en l’alumnat alcoià l’esperit de participació ciutadana i els valors socials de la solidaritat, igualtat de gènere, bé comú i convivència en la diversitat • Les i els alumnes han plantejat propostes per a millorar la ciutat, destacant temes com l’accessibilitat, oci educatiu i la necessitat de més zones verdes.

Fomentar en l’alumnat alcoià l’esperit de participació ciutadana i els valors socials de la solidaritat, igualtat de gènere, bé comú i convivència en la diversitat. Aquests són alguns dels objectius del projecte ‘Educació per a la participació’, desenvolupat per part de la regidoria de Democràcia Participativa per segon any consecutiu.

L’acte de cloenda s’ha dut a terme a la plaça d’Espanya, on han participat 3 representants de 5é de primària de cada col·legi d’Alcoi. Tots ells han mostrat el treball que han estat fent durant l’últim mes i han plantejat propostes per a millorar la ciutat, destacant temes com l’accessibilitat, oci educatiu i la necessitat de més zones verdes.

Les propostes han sigut consensuades prèviament amb el Consell Local d’Infància i Adolescència, CLIA, i es duran a terme amb un pressupost, previst per l’Ajuntament, de 20.000 euros.

Amb aquest projecte, tal com expressa la regidora Maria Baca, s’avança en la construcció “d’escoles com espais relacionals i de construcció de democràcia, promoure els processos de consciència crítica, i al mateix temps donar a conéixer els Pressupostos Participatius”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *