foradia subscriutegrat

Bestiari de Ciudadanos: la degeneració democràtica!

per Alçavergonyes

Deixant de costat els pactes, confluències i les aliances que està fent Ciudadanos amb l’ala més corrupta del PSOE, del PP i amb les altes esferes de la corrupció financera en general. Deixant també estar les seues propostes econòmiques i laborals, que només fan que aprofundir la desigualtat i la precarietat de la majoria de la gent. Solament analitzant els perfils de la gent propera a l’organització, obtenim una imatge del que es troba en el seu rerefons.

A continuació, a manera de bestiari, exposem algunes figures mediàtiques que han manifestat públicament el seu suport (no sense algun tipus de recompensa, sens dubte) al partit. Amb això pretenem demostrar que Albert Rivera i el seu cercle de líders mediàtics no són més que una bonica façana que amaguen alguna cosa podrida en el seu interior.

Passeu i llegiu:

inda alçavergones alcoiEduardo Inda: comunicador sense escrúpols (no li anem a donar la categoria de periodista), calumniador professional, defensor dels interessos dels grans capitals.

Arcadi Espasa: elitista eugenèsic masclista que, proper a la ideologia nazi, va exigir públicament en un article recent castigar a les dones que donen a llum a “fills ximples, malalts o pitjors”.

Alfonso Rojo: mercenari del gran capital al qual solten per a arremetre (amb insults si és necessari, recordem quan va cridar ‘gordita’ a Ada Colau) contra tot el que amenaça els interessos de les grans fortunes.

Belén Esteban: analfbetitzadora professional. Exemple a seguir per a xiquetes innocents que no tenen eines crítiques ni intel·lectuals al seu abast.

El Yoyas: concursant de Gran Hermano que destaca pel seu odi i agressivitat als immigrants i als que pensen diferent a ell (o siga, als que pensen).

Javier Nart: patriota de butxaca i pandereta, amb compte bancari a Suïssa i bandera d’Espanya en mà.

Grans banquers espanyols: filantrops que dediquen els seus milionaris guanys a construir un món més feliç (fi d’ironia).

Empresaris de l’IBEX 35: responsables d’acomiadaments massius de treballadors, a pesar que els seus beneficis se segueixen disparant en milers de milions.

Jordi Sedano: exalcalde del PP, llegat del qual ens ha deixat a la ciutat d’Alcoi un bon repertori de construccions fraudulentes [(Serelles, la Rosaleda, el Teatre Calderon, el Bulevard…) aquesta última amb una multa pública a deure 4’3 milions d’euros a les empreses d’Ortiz, empresari imputat implicat en diverses trames de corrupció)].

I no seguim amb el bestiari perquè fa por, i després ens costarà agafar el somni. El cas és que: no ens deixem enganyar, benvolguts lectors, Ciudadanos no és cap alternativa cap a una societat més justa, és l’aposta política dels quals han estat utilitzant la crisi per a enriquir-se a costa de les desgràcies de la majoria. Ciudadanos no representa la regeneració democràtica sinó la degeneració democràtica!

Font: Alçavergonyes./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *