foradia cdturisme

Juan Antonio Fernández i Gema Maciá guanyen la Mitja Marató d’Alcoi

• 1.242 persones van recórrer els carrers de la ciutat en una cita imprescindible per als corredors de la província, la Mitja Marató • Ovidi Albert i Raquel Martínez van ser els guanyadors en el Quart de Marató

Mitja Marato Alcoi 2015

El diumenge va tindre lloc a Alcoi la quinta edició de la Mitja Marató, un esdeveniment que s’ha consolidat ja com una cita imprescindible per als corredors de la província d’Alacant.

1.242 persones van participar recorrent els carrers de la ciutat en un dia solejat que va permetre molta animació per part del públic i de grups de ballarines, dolçainers, tabaleters, grups de rock, graffiters, etc.

La carrera es va iniciar amb un minut de silenci per la mort la setmana anterior a Benidorm de Daniel Juárez, una vegada creuada la línia de meta.

A 35 minuts i 27 segons de l’eixida l’alcoià Ovidi Albert Espí arribava a la meta en primera posicion en la modalitat de Quarta Marató, mentre que Juan Antonio Fernández, de Benidorm la creuava amb un temps de 1:14 en la modalitat de Mitja Marató. Només fer-ho besava el terra en homenatge del seu company de club mort la setmana anterior.

La Mitja Marató d’Alcoi destaca per l’alta presència femenina. La guanyadora en la classificació femenina va ser Gema Maciá amb un temps de 1:29 en la modalitat de Mitja, mentre que Raquel Martínez ho va ser en el Quart en un temps de 46 minuts i 56 segons.

En la modalitat de relleus els guanyadors masculins van ser Antonio Ropero i German Prieto i les guanyadores femenines van ser Alba Balaguer i Laura Grau.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *