foradia subscriutegrat

Les obres dels alumnes finalitzen la temporada del Teatre Principal

• El Teatre Principal encara el final de la temporada amb les representacions de diferents obres per part dels alumnes de la seua Escola. • Amb aquestes activitats el Teatre Principal tanca la seva temporada fins al mes de setembre

El Teatre Principal encara el final de la temporada amb les representacions de diferents obres per part dels alumnes de la seua Escola.

  • Joan el Cendrós: el protagonista lluitarà per fer-se visible als ulls dels companys. Grup 12 a 15 anys, dijous 22 de juny a les 18h al Teatre Principal d’Alcoi. Obra dirigida per Pep Sellés i Pepa Miralles.
  • La Revolta del Bosc: per la defensa de la fauna i el seu entorn. Grup 8 a 10 anys, dilluns 26 de juny a les 18h al Teatre Principal d’Alcoi. Dirigits per Rosa Fraj. Amb la col·laboració de Belén, Yaiza, Felisa i Nicole; alumnes del 1er curs d’Estètica i Bellesa de l’IES Batoi.
  • El Circ Riallada: un circ molt particular i divertit. Grup 6 a 8 anys, dimarts 27 de juny a les 18h al Centre Cultural Mario Silvestre. Dirigits per Rosa Fraj.
  • la Guerra. Quin Desastre: una comèdia sobre les causes de la guerra. Ha participat a la Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi 2017. Grup 10 a 12 anys, dimarts 27 de juny a les 19.30h al Teatre Principal d’Alcoi. Dirigits per Pep Sellés i Pepa Miralles.

Per altra banda.

  • Dijous 29 a les 20.00 h l’Estudi de Dansa de Maite Ponsoda realitzarà la seua Gala de Fi de curs on podrem vore les diferents disciplines que imparteixen al centre.
  • Divendres 30 a les 19.30 h els membres de la Societat Musical Nova d’Alcoi realitzaran la seva tradicional Audició de fi de curs on els alumnes demostraran el que han aprés durant el curs.

Amb aquestes activitats el Teatre Principal tanca la seva temporada fins al mes de setembre… Tornarà, com ja va sent costum, amb els Monòlegs de l’alcoiania.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *