lasarga subscriutegrat

Dissabtes de contacontes a la Biblioteca de Uixola i Centre Cultural

• Dissabte 12 de desembre, a les 12, tindrà lloc la sessió a la biblioteca de la Uixola i dissabte 19, a les sis de la vesprada, al Centre Cultural • El contacontes anirà a càrrec de l'actriu Rosanna Espinós • Tots els xiquets assistents rebran d'obsequi un pòster dels espantacriatures

contacontes alcoi uixolaEls dos dissabtes previs a Nadal, la Xarxa de Biblioteques d’Alcoi, la Coordinadora pel Valencià, l’Associació de Comerciants de l’Eixample i Andana edicions han posat en marxa un programa de contacontes per als més menuts.

  • Dissabte 12 de desembre, a les 12, tindrà lloc la sessió a la biblioteca de la Uixola.
  • I dissabte 19, a les sis de la vesprada, al Centre Cultural.

El contacontes anirà a càrrec de l’actriu Rosanna Espinós i el seu divertit personatge Marial l’Espantall, i comptarà amb la col·laboració musical d’Ivanet.

L’espectacle pren com a base el llibre infantil ‘La Maria no té por’ (Andana edicions), escrit per Francesc Gisbert a partir d’una coneguda cançó de Dani Miquel. El llibre va rebre el Premi de la Crítica, al millor llibre infantil de l’any passat.

L’entrada és lliure, per a xiquets a partir de quatre anys. Tots els xiquets assistents rebran d’obsequi un pòster dels espantacriatures, els nostres monstres populars més divertits.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *