foradia subscriutegrat

Tallers d’oci i creixement personal per a persones majors a Alcoi

• Dansa Oriental, Mindfulness, “Viure és descobrir-se”, memòria activa i creixement personal, aquests són alguns dels tallers per a persones majors programats a Alcoi per als pròxims mesos. • "Donant oportunitats als nostres majors per a accedir a activitats d'oci que a més reporten un enriquiment personal”


Dansa Oriental, Mindfulness, “Viure és descobrir-se, memòria activa i creixement personal, aquests són alguns dels tallers per a persones majors programats a Alcoi per als pròxims mesos.

  • El taller de Dansa Oriental tindrà lloc els divendres d’11 a 12.30 hores en el Conservatori. Es portarà avant des del 9 de març fins al 4 de maig.
  • El de Mindfulness serà de l’11 d’abril al 30 de maig, els dimecres de 17.00 a 18.30 hores (les persones interessades en aquests dos tallers han de cridar al telèfon 606781642 ( Carmen)).
  • Del 12 de febrer fins al 28 de maig, tindrà lloc el taller “Viure és descobrir-se”. Serà els dilluns. Per a apuntar-se cal cridar al 600943091 (Aranza).
  • El taller de memòria activa i creixement personal està destinat a persones a partir de 60 anys que vulguen aconseguir un coneixement més profund d’elles mateixes. Serà cada dimecres de 17.00 a 18.30 hores en l’aula de formació de la Creu Roja, al carrer Rois de Corella núm. 2). Acabarà el 14 de març. Serà realitzat per Cristina Giner i Marina González. Per a fer les inscripcions cal trucar al 96 553 71 24.

La intenció d’oferir aquests tallers no és una altra que seguir donant oportunitats als nostres majors per a accedir a activitats d’oci que a més reporten un enriquiment personal”, comunica la regidora de Polítiques Socials Aroa Mira, “en la línia d’oferir a aquest segment de la població una sèrie d’activitats d’oci actiu i dinàmic, que estimule la seua participació com a agents actius de la societat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *