lasarga ajualcoitel

Els candidats de Compromís-Podemos passen el dia a Alcoi

200 persones en el Miting en el Centre Cultural Mario Silvestre • Han raonat la importància d'unes eleccions que obriran una nova etapa en la història del nostre país i del nostre territori • Candidats al Congrés i al Senat per Compromís Podem És el Moment realitzen una visita al Belén de Tirisiti

miting podem alcoi compromis

Compromís Podem És el Moment en el Centre Cultural Mario Silvestre./

L’acte central de Compromís Podem És el Moment ha omplert, amb al voltant de 200 persones, el Centre Cultural Mario Silvestre. En ell, han intervingut sis candidats al Congrés i al Senat: el cap de llista per Alacant, Rita Bosaho; Joan Baldoví, primer en la llista per València; Ángela Ballester, número dos per València; Vicenta Jiménez, número u al Senat per Alacant; Ignasi Candela, segon per Alacant; i Vicent Molina, quatre per Alacant.

Entre tots ells han exposat les principals mesures programàtiques de Compromís Podem És el Moment i han raonat la importància d’unes eleccions que obriran una nova etapa en la història del nostre país i del nostre territori.

tisirisi podemos alcoi

Candidats de Compromís Podem visiten el Betlem de Tirisiti

Candidats al Congrés i al Senat per Compromís Podem És el Moment realitzen una visita al Belén de Tirisiti. Allí, Joan Baldoví (primer en la llista per València), Ángela Ballester (número dos per València) i Vicenta Jiménez (número u al Senat per Alacant), van rebre amb molt de gust i interés l’explicació dels organitzadors del teatre, que els van comentar la història del tradicional teatre alcoià i com aquest és revisat i actualitzat cada any.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *