foradia subscriutegrat

Gran acollida dels escriptors alcoians a la Fira del Llibre de València

• Els escriptors d’Alcoi no sols van estar presents en la 51 edició de la Fira del Llibre de València sinó que a més van ser dels més venuts • Alguns dels autors més demandats van ser Francesc Bodí, Francesc Gisbert i Silvestre Vilaplana • En poesia van presentar les seues obres Mercé Climent i Joan Jordà

fira_llibre_valencia

Valencià va acollir del 20 d’abril a l’1 de maig la 51 edició de la Fira del Llibre, on un centenar d’expositors van omplir els Vivers de la ciutat. Els escriptors alcoians, no sols van estar presents sinó que a més van tindre una important acollida entre el públic.

Entre els autors més demandats van estar Francesc Bodí, Francesc Gisbert i Silvestre Vilaplana. Francesc Bodí acudia per a firmar una de les seues novetats ‘La passejadora de gossos’, Gisbert amb ‘Un món de bojos’ i Vilaplana amb ‘Un sepulcre de lletres minúscules’.

En poesia, Mercè Climent va presentar el poemari Infinitament (Bromera) i Joan Jordà, poeta de Cocentaina, va estrenar Mar d’alens (Tabarca). Jordi Raül Verdú, Agnés Vidal i Ana Valls van ser alguns altres autors de les comarques presents a esta important cita literària.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *